Blogolj!

Az Orbán-kormány újabb átütő sikere

A Magyarországon zajló gazdasági változások voltak a leghatékonyabbak a közép-európai térségben, így régiós összevetésben a foglalkoztatást tekintve Magyarország az első helyen áll

Nem állnak le az útfelújításokkal!

2018.09.14.

Az elmúlt években több mint 3000 kilométernyi alsóbbrendű út újult meg Magyarországon. A következő években pedig a Magyar falu program révén jelentős összegeket fordít a kormány a vidéki, 4-5 számjegyű utak felújítására.

Még több embernek van munkája

Sikeres az Orbán-kormány munkahelyteremtési stratégiája! A közfoglalkoztatottak számának erőteljes csökkenése ellenére tovább nőtt a foglalkoztatottak száma a május-júliusi három hónapos időszakban. Magyarán egyre többen találnak maguknak a normál gazdaságban munkát.

Ha már az IMF is minket dicsér…

2018.07.16.

Kiemelkedően teljesít a magyar gazdaság. És ezt már kívülről is kénytelenek elismerni.

Útfelújítás minden mennyiségben!

2018.07.14.

A torlódások ezúttal jót jelentenek! Kéretik türelemmel viselni!

Demográfiai alapú kormányzás: minden eddiginél erősebben segítik az édesanyákat

2018.05.06.

Az elmúlt nyolc évben is már számos családbarát törvény, intézkedés született az Orbán-kormányok jóvoltából. A továbbiakban még inkább családközpontú, ahogy a miniszterelnök fogalmazott: demográfiai alapú kormány lesz. Ennek érdekében minden élethelyzetben támogatni fogják az édesanyákat.

Bedől a hazug szocialista kampány?

2018.01.04.

Az MSZP Németországból importált új kommunikációs guruja szerint a szocialistáknak az oktatás – szerintük - folyamatosan romló helyzetével kell kampányolniuk. Bár az elmúlt hét évben folyamatosan ment az oktatás gyalázása ellenzéki részről, és ez ténylegesen nyomott hagyott a társadalom közhangulatában, a tények azt mutatják, hogy az oktatás minden területén sokkal jobb a helyzet, mint az mszp-s kormányok idején!

A tények nem hazudnak: rendkívül sikeres a kormány családpolitikája

2017.09.16.

2010 óta jelentősen nőtt a házasságkötések, nagyot csökkent a válások és az abortuszok száma.

Sikeres kormánypolitika: egyre több embernek van munkája – mélyponton a munkanélküliség

2017.08.30.

A munkanélküliségi ráta történelmi mélypontra, a foglalkoztatottak száma és a gazdasági aktivitás - a munkerőpiacon megjelentek létszáma - történelmi csúcsra ért 2017. júliusára.

Újabb lakossági fűtéskorszerűsítési program indul

2017.08.22.

Az Otthon melege program fűtéskorszerűsítési alprogramjában szeptember 21-étől lehet beadni a pályázatot gázkonvektorok cseréjére.

12