Blogolj!

Az Orbán-kormány újabb átütő sikere

A Magyarországon zajló gazdasági változások voltak a leghatékonyabbak a közép-európai térségben, így régiós összevetésben a foglalkoztatást tekintve Magyarország az első helyen áll

Egyre több ember számára van út a közmunkából a versenyszférába

2018.10.01.

Magyarországon az idén már 40 ezren mentek át a közfoglalkoztatásból a versenyszférába, és a jelenlegi 110-120 ezerből még 30-50 ezren léphetnek át az elsődleges munkaerőpiacra.

Egy nagy pofon a Magyarországot gyalázó balliberálisoknak

A rekordalacsony munkanélküliség, az egyre növekvő foglalkoztatottság, a nullához közelítő infláció, a folyamatos és jelentős béremelkedések ellenére amagyar balliberális oldal évek óta arról akarja meggyőzni a világot, hogy Magyarországon csődben van a gazdaság, nem éri meg ide befektetni, itt mindent úgyis ellopnak. Nos, erre válaszul onnan kaptak egy nagy pofont, ahonnan nem várták. Amerikából. Méghozzá amerikai üzletemberektől. Szerintük nagyon is rendben mennek az üzleti dolgok Magyarországon…

Még több embernek van munkája

Sikeres az Orbán-kormány munkahelyteremtési stratégiája! A közfoglalkoztatottak számának erőteljes csökkenése ellenére tovább nőtt a foglalkoztatottak száma a május-júliusi három hónapos időszakban. Magyarán egyre többen találnak maguknak a normál gazdaságban munkát.

Töretlen siker a munkahelyteremtés: ismét csökkent a munkanélküliség!

2018.08.22.

A nyilvántartott álláskeresők száma 6,3 százalékkal csökkent Magyarországon egy év alatt. A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat adatai szerint a júliusi zárónapon 257 400 álláskereső volt, több mint 17 ezerrel kevesebb, mint egy éve. Ugyanakkor júliusban 208 600 álláslehetőség állt rendelkezésre, amelyből 107 800 betöltetlen maradt.

Egyre több embernek van biztos munkája, fizetése Magyarországon