TRIANON100
Ma délután 16.30-kor premier a Blogstar facebook oldalán! "Idegen nép van ma ott, hol régen magyar lakott..." cd színpadi adaptációja Pál István „Szalonna” és Csúri Ákos szerkesztésében-rendezésében, amelyet a Hagyományok Házában rögzítettek.
Blogolj!

Újabb védőfelszerelések érkeznek Magyarországra

Dorogi László

Overallokat, maszkokat és lélegeztetőgépeket szállítanak Magyarországra azok a repülőgépek, amelyek a következő napokban érkeznek meg az országba.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára elmondta, eddig szerencsére sikerült elkerülni a koronavírussal megfertőződött emberek számának ugrásszerű növekedését, előfordulhat, hogy a csoportos megbetegedések szakaszából a tömeges megbetegedések szakaszába lép az ország, ezért az a cél, hogy nagyobb terhelés esetén is legyen elegendő védőfelszerelés Magyarországon.

Nemcsak kész termékek, hanem gyártóeszközök is érkeznek a következő napokban Magyarországra, amelyek lehetővé teszik a további védőfelszerelések gyártását - tette hozzá Dömötör. Az államtitkár is elmondta, a védőfelszerelések kiosztásakor azt veszik figyelembe, hol mekkora nagyságrendű a megbetegedés, mekkora a meglévő készletek nagysága, és hány orvosnak, ápolónak kell védőeszközt biztosítani.

https://johir.blogstar.hu/./pages/johir/contents/blog/92736/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?