Blogolj!

Hárommilliónál is több maszk és 86 lélegeztetőgép érkezett

Kedd reggel érkezett meg Kínából Magyarországra az a repülőgép, amely több mint hárommillió szájmaszkot, 100 ezer koronavírus-tesztet és 86 lélegeztetőgépet szállított.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Miközben a baloldali politikusok minden erejükkel azon dolgoznak, hogy elgáncsolják a kormányt a koronavírus-járvány elleni küzdelemben és politikai kérdést kreáljanak az emberéletekből, az általuk diktátornak tartott Orbán Viktor dolgozik.

A miniszterelnök Facebook-oldalán számolt be arról kedd reggel, hogy megérkezett az a repülőgép Kínából, amellyel több mint hárommillió szájmaszkot, százezer koronavírus-tesztet és 86 darab lélegeztetőgépet szállítottak Magyarországra. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium reggel azt írta, a repülőgép 70 tonnányi felszerelést hozott a kora reggeli órákban, a beszerzést a minisztérium megbízása alapján a Semmelweis Egyetem bonyolította le.

"A létfontosságú termékeket hazai egészségügyi intézmények használhatják fel az orvosok, ápolók védelmére, az ellátásra szoruló betegek kezelésére"

- írja az ITM közleménye.

A hírek szerint közel sem ez volt az utolsó ilyen "csomag", a közeljövőben újabb orvosi eszközöket és védőfelszereléseket tartalmazó szállítmány érkezik Kínából a koronavírus-járvány elleni védekezés jegyében.

Címkék: egészségügy
1
https://johir.blogstar.hu/./pages/johir/contents/blog/92279/pics/lead_800x600.jpg
egészségügy
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Balamber 2020-03-24 16:09:08
Kuba, Kina és az Oroszok akik segitenek. Milyen érdekes,-hol vannak a amik az EU és a milliárdos kapitalisták?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?