Blogolj!

Ingyenes idegen nyelvi és számítástechnikai képzésen vehetnek részt a hévízi szállásadók

Egy sikeres pályázat eredményeként ingyenes idegen nyelvi és számítástechnikai képzést nyújt tagjai számára a Hévízi Szobakiadók Közössége.
Mivel jelentősen nő a városba látogató orosz fürdővendégek száma, a januárban kezdődő kurzusok során az angol mellett az orosz nyelv elsajátítására is lehetőség nyílik.

A Hévízi Szobakiadók Közösség tagjai tevőlegesen részt vesznek Hévíz turizmusának fejlesztésében, érdekvédelmet biztosítanak a vendéglátói engedéllyel rendelkezők számára. Céljuk, hogy fennmaradhassanak a szobakiadók, és a kisebb jövedelműek számára is lehetőséget adjanak a pihenésre.

Részt vesznek továbbá az üdülőrégió fizető-vendéglátást érintő döntéseinek előkészítésében, a turisztikai és térségfejlesztési koncepciók kidolgozásában. Száztizenhárom hévízi magánszálláshely-tulajdonos csaknem 15 millió forint önkormányzati támogatáson osztozhatott 2019-ben.

A negyedik alkalommal kiírt minőségfejlesztési pályázaton elnyert pénzt a vendéglátók televíziókészülék, társalgói és kerti bútorok vásárlására, udvari játék- és kerékpártárolók kialakítására fordíthatták. 

Címkék: hévíz, pályázat
1
https://johir.blogstar.hu/./pages/johir/contents/blog/90294/pics/lead_800x600.jpg
hévíz,pályázat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Béla 2020-02-11 16:30:48
Ezt meséld el Brüszelben a nagyfejüeknek.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?