Blogolj!

Megbízhatóan építenek

Egy építőipari cég esetében az egyik legfontosabb tényező a megbízhatóság. Ebben a tekintetben is nagyon jól áll az Építő Simon Kft. amely húsz évvel ezelőtt adta át első lakóházát. A cégnél nemcsak a végtermék, vagyis a lakás minőségére figyelnek nagyon, hanem arra is, hogy a munkavállalók is elégedettek legyenek.

Utóbbinak egyik oka az, hogy az év minden napján helyben végezhető, kiszámítható munkát tudnak biztosítani. Emellett a rugalmas, családbarát módszerek bevezetésére uniós támogatást is nyert.

Az elmúlt húsz évben nemcsak társasházat, hanem kórházat is épített a cég, amelynek alapítója mérnök, s mellett dolgoznak a gyermekei is, vagyis klasszikus családi vállalkozásként indult a kft., amely az induláskor nyolc főt foglalkoztatott, de már jóval nagyobb létszámú a vállalkozás. A cég ügyvezetője Simon Bence korábban nyári munkán is dolgozott a vállalkozásnál, s akkor még falazott és aljzatbetont is húzott. Elmondása szerint nem volt olyan ügyes, mint a kőművesek. Ugyanakkor az biztosan nem hátrány, hogy ismeri az összes munkafolyamatot.

A vállalkozásnál arra is figyelnek, hogy fiatal szakembereknek biztosítsanak lehetőséget a tanulásra, a gyakorlatszerzésre és később akár a munkára is, hiszen a kft. rendszeresen foglalkoztat nyári gyakorlaton egyetemistákat is. Ezzel a tevékenységgel lényegében gondoskodik az építész utánpótlásról is.

https://johir.blogstar.hu/./pages/johir/contents/blog/46445/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?