Magyar termékek segítenek a betegeknek

Kecskés István

Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a magyar orvostudomány mögött működő háttéripar világszínvonalú, hiszen számtalan olyan találmány született hazánkban, amely megkönnyítette a gyógyítást. Az, hogy a magyar kutatók és fejlesztők világszínvonalon dolgoztak nemcsak a múltból feleleveníthető tény, hanem szerencsére a jelen is egyben.

A 77 Elektronika Műszeripari Kft. a világ 90 országában forgalmazza termékeit, pedig annak idején a kezdetekkor egy bérelt lakásban kezdte meg tevékenységét. Az immár 620 főt foglalkoztató cég sok saját fejlesztésű orvosipari terméket gyárt. Többek között egy olyan vércukor mérőt, amely a cukorbetegek tömegeinek teszi könnyebbé a hétköznapokat.

Az egyéni vércukormérőt a cég alapítása óta gyártják, s ma is az egyik alaptermék. Ugyanakkor nemcsak a gyártással foglalkozik a vállalkozás, hanem külön is foglalkozik a cukorbeteg emberekkel, hiszen immár több, mint egy évtizede tart ingyenes dietetikai tanácsadást vásárlóinak.

A 77 Elektronika Műszeripari Kft. küldetésének érzi, hogy segítsen a beteg emberek mindennapjainak megkönnyítésében és emellett a munkavállalókra is kiemelt figyelmet fordít. A cég 18 évvel ezelőtt kezdte meg a működését öt alkalmazottal, akik közül hárman még ma is a vállalkozás munkatársai. A Kft.-nél családias légkör uralkodik, s mindenki szívügyének érzi, hogy kiemelkedő színvonalú termékek előállításával segítse a beteg embereket.

https://johir.blogstar.hu/./pages/johir/contents/blog/45918/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?